Contact

Heb je een diploma nodig om boer te worden? Nou, natuurlijk zijn wij boeren wel naar school geweest. Sterker nog, Ik heb een agrarische mbo en een agrarische hbo opleiding gevolgd. Maar natuurlijk is het ook belangrijk om kennis te delen met collega boeren en leer je heel veel door ervaring. Alles wat ik weet over het maken van zuivel heb ik geleerd door te lezen of het zelf te ontdekken. En natuurlijk moet het in je genen zitten ­čśë

Wij weten lang niet alles maar als u een vraag heeft, stel die dan gerust. Wij proberen dan zo goed mogelijk antwoord te geven op uw vraag. 

Ook onze zuivel verkopen in uw eigen winkel?

Heeft u een eigen (boerderij)winkel en wilt u graag zuivel producten opnemen in uw assortiment, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn erkend door het COKZ als boerderijzuivel verwerker. Dit betekent dat producten die bij ons op de boerderij zijn geproduceerd ook via derde mogen worden verkocht.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Uw melkboer:
Steven de Rijk

U kunt mijn winkel vinden op:
Heijmansbuurt 5 
2401 LV 
Alphen aan den Rijn

Telefoonnummer:
06 42349130

Dinsdag 11 juli en woensdag 12 juli zijn wij gesloten. Ook is er woensdagavond 12 juli geen bezorging aan huis. Op zaterdag 22 juli zijn wij tevens gesloten.